ПОСЛЕДВАЙ НИ

ТЪРСЕТЕ В САЙТА ЧРЕЗ ПИСАНЕ (ESC ЗА ЗАТВАРЯНЕ)

гр. Варна, ул. „27-ми юли“, №28
Запази час за среща: +359 899 842672

Skip to Content

Сладки думи казани за нас

Препоръки

Като организатори на сватбеното Ви тържество имаме удоволствието да станем част от съкровените Ви моменти и това е най- възнграждаващото в нашата работа. Щастливи сме, че през годините сме успели да създадем приятелства в лицата на нашите младоженци. Споделяме част от красивите думи, казани за нас.

Благодарим!

 

Агенция Елемент напълно надмина очакванията ни! Нашата сватба беше трудна за организиране, заради многото изисквания и голямата площ на сватбената локация. Трябваше ни най-добрата агенция със солиден опит в организиране на сватби в двореца в Евксиноград. След внимателно проучване се спряхме на дамите от Елемент. Ние с моя съпруг живеем в Англия и не разполагахме с много време за организация и планиране на пищна сватба в България. В началото имахме притеснения относно комуникацията, но за голяма радост бързо разбрахме, че не сме имали никакво основание за тревоги. Елемент много бързо се ориентираха във вкуса и желанията ни и в много случаи дори предвиждаха от какво се нуждаем, а именно- прецизна, бърза и коректна комуникация чрез имейл. За тях просто не съществуват проблеми, а само разрешение на такива! Нямаше нещо, което Елемент не могат да осигурят за всякакъв тип бюджет! Опциите, които ни предлагаха бяха внимателно подбрани и добре изпитани. Резултатът? Едно незабравимо парти. Невероятно красива декорация, всеки най-малък детайл- изпипан до съвършенство, прецизно изготвена програма и всичко, случващо се по час и под контрол. Дори променливото време не ги свари неподготвени! Много от гостите ни от цял свят споделиха след сватбата, че това е най-прекрасното и стилно тържество, на което са присъствали. Благодаря ви от сърце, Били и Галя! Пак бихме ви се доверили!

Светла и Енда
Семейство
Хейли
виж Сватбата
 

I can’t recommend the agency enough. Me and my husband got married in the summer in Thracian cliffs. Although the venue was quite challenging, Bilyana and her staff did incredibly well. We had the best day, everything we wanted and more. I couldn’t have dreamt for a better wedding. Thanks to Element our dream came true. They are very professional and everything they do is very beautiful. You can trust them to make your special day magical!
Diana and Dean Lovett

Diana and Dean
Lovett Family
Thracian cliffs
виж Сватбата
 

Всеки детайл от сватбата ни беше изпипан до съвършенство. Не изпитахме никакво напрежение в целия процес на подготовката. Денят на сватбата беше така организиран, че да успеем изцяло да му се насладим.
Благодаря ви за професионализма!

Биляна и Павлин
Семейство Гагаузови
Varna
виж Сватбата

Благодарни сме за всичко, което направиха агенция Елемент за най-прекрасната сватба, която дори не сме си представяли. Всичко беше повече от перфектно и нямаме дори един лош спомен от този ден.
Когато видях работата им от предишни събития, знаех че това е моята агенция и не съм се колебала дори да разглеждам други. Бях сигурна, че това са хората с най- иновативно виждане във Варна и няма да навлязат в клишета. Организирането на цялата сватба беше изключително лесно за мен, въпреки, че очакванията ми бяха други. Само за няколко дни имах резервиран ресторант, дата и час за изнесен ритуал и никакви притеснения. Много се радвам, че ми препоръчаха за флорист Ивайло от Флорис, който също направи всичко възможно, за да имам красива пампаска трева, което беше нещото, на което най-много държах. Той направи аранжировка по-красива и от снимките, които бях гледала.
На самия ден, аз като булка, нямах нито едно притеснение, всичко беше по план и успях да се насладя на абсолютно цялата сватба. Биляна и Галя се погрижиха за всеки детайл и винаги бяха насреща. Много благодаря на Галя, че ми държа роклята по време на ритуала, беше много важно за мен!
Това беше една уникална сватба, която нямаше да е същата без агенция Елемент!
Препоръчвам с две ръце и благодарим от сърце!

Ебру и Ясен
Семейство Добреви
Варна
 
виж Сватбата
Back To TopBack To Top