ПОСЛЕДВАЙ НИ

ТЪРСЕТЕ В САЙТА ЧРЕЗ ПИСАНЕ (ESC ЗА ЗАТВАРЯНЕ)

гр. Варна, ул. „27-ми юли“, №28
Запази час за среща: +359 899 842672

Skip to Content

Колко пъти човек се среща с истинската любов?

Ако си късметлия – веднъж. Ако си сватбен агент – досегът с нея е част от трудовата характеристика. Обичаме професията си! За нас тя е начин на живот. Съгласете се, всеки работи. Не всеки обаче намира призванието си. А как се стигна до тук? Заповядайте на чаша чай в нашия офис. Чуйте философията ни, разгледайте работата ни и сами решете, дали да кажете „Да!“ и на нас!

Ние сме ЕЛЕМЕНТ

Преди повече от десет години се впуснахме в ново начинание. Признаваме, първите стъпки бяха плахи /положихме много усилия, това да не проличи/. Отне ни време да натрупаме опит и да докажем сами на себе си, че сме способни. А повярвайте, самите ние сме най- големите си критици. Сезон след сезон се стараем да вървим нагоре. Да сме в крак с тенденциите, но и да останем непреходни.

Най- важната ни роля …

е да Ви осигурим комфорт. Да се почувствате звездите на вечерта /каквито сте/ без да се налага да сте организатори, координатори или декоратори. Разбира се, няма как всички въпроси да останат невидими за Вас. Нито едно решение не се взима без да го обсъдим, тъй като това е Вашето сватбено тържество. Вие имате свои виждания за него, а ние сме екипът, който да Ви помогне да осъществите мечтата си. Години отне докато се намерим- не просто колеги, а съмишленици. Хора, които разбират, коментират и доразвиват идеите си. Хора, които ще бъдат захласнати от любовната Ви история, но и ще отстояват интересите Ви яростно пред всекиго. Нашата главна цел е да прекрачите прага ни като клиенти, а да си кажем „До нови срещи!“ като приятели. Това означава, че сме изпълнили задачата си до съвършенство. А това е единственото, към което се стремим.

Съвършенство…

До последния Елемент.

Прекрасни сватби

Отделете от времето си, за да се насладите на красотата им

Back To TopBack To Top